Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk, a Frankó  Rubber Technology Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gumitermék gyártás területén. Kiváló minőségű termékeink nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Szeretném bemutatni Önnek eséscsillapító termékcsaládunkat, mely az eséscsillapító gumiburkolatokat és a gumiszegélyeket foglalja magába.

Esésvédő gumilapjaink alkalmasak óvodák, játszóterek, sportlétesítmények, kondicionáló termek eséscsillapítására. Cégünk ezeket a lapokat több méretben és  színben gyártja, a felmerülő egyedi igények figyelembe vételével.

A termékek egyik legfontosabb alapanyaga használt gépjármű gumiabroncsok újrafeldolgozásával készül, környezetbarát technológiával.

Raktározási technikánknak köszönhetően rugalmas és dinamikus szállítással dolgozunk a megrendelőink kényelmét, igényeit szem előtt tartva.

Ezen kívül cégünk tevékenységei közé tartozik közületi és magán játszóterek létesítése (akár pályázati forrás kereséssel), korszerűsítése, minősítése és igény esetén karbantartása.

A döntés elősegítése érdekében, egyedi látvány- és ötletterveket állítunk össze ügyfeleink részére, figyelembe véve az összes fontos szempontot, a műszaki adottságokat mely az adott területtel és magával a tervezett beruházással összefüggésben áll.

Keresés