Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jótállási feltételek a gumiburkolatokhoz

Jótállási feltételek a gumiburkolatokhoz

 
 
A gumiburkolatokra a Frankó Rubber Technology Kft. 2 év jótállást vállal lakossági és közterületi felhasználás esetén egyaránt a termék gyártási hibáiból adódó meghibásodására vonatkozóan.
 
Amennyiben a jótállási idő alatt gyártási hibából adódó probléma merül fel, a Frankó Kft. saját költségére vállalja a termék javítását, vagy cseréjét. Amennyiben hibát észlel, a vásárló köteles értesíteni az eladót a lehető legrövidebb időn belül, hogy elkerüljük az esetleges további károkozást.
 
A jótállás nem vonatkozik a másodosztályú termékeinkre, illetve a következő tényezők valamelyikének következtében létrejövő problémákra:
 
szakszerűtlen telepítés és/vagy szakszerűtlen karbantartás
napsütés okozta fakulás 
 az egyes elemek esetleges árnyalatbeli eltérései, melyek a felhasznált újrahasznosított alapanyagok jellegéből adódhatnak
savas és maró hatású vegyszerek, oldószerek, súrolószerek használata
vízkőfoltok, kőolaj alapú ragasztók vagy szigetelőanyagok használata
színárnyalatbeli eltérések a mintadarabok, nyomtatott, vagy internetes felületen bemutatott termékfotók, valamint a konkrétan leszállított termék között
használat vagy a környezeti hatások következtében várhatóan fellépő kopás vagy elhasználódás
kártevők által okozott sérülések
gondatlanság, helytelen felhasználás, szándékosan, vagy véletlenszerűen bekövetkező rongálás, vandalizmus
 
A jótállás érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló dokumentum!
 
A jótállás hatálya a sérült termék kicserélésére, vagy kijavítására terjed ki. Az esetlegesen felmerülő plusz költségekért (hibás burkolat felbontása, visszaszállítása, új termék telepítése, stb.) a Frankó Rubber Technology Kft. nem vállal felelősséget.
 
Az újrahasznosított gumiburkolatok, más újrahasznosított anyagokhoz hasonlóan, nem teljesen egyformák. A gyártás során a lehető legszigorúbb kritériumokat támasztjuk vastagság és méret tekintetében, de még így is előfordulhatnak bizonyos eltérések. A gumi természetéből fakadóan tágulhat és összehúzódhat a hőmérséklet és páratartalom változásának hatására.
 
A gumilapok rendeltetéstől eltérő célra történő felhasználásáért a Frankó Rubber Technology Kft. nem vállal felelősséget.

Keresés